március 11, 2022

Nem kell ablakot cserélnünk ahhoz, hogy stresszmentesen aludjunk

Az ablakok rendkívül fontos részei az életünknek. Bár sokszor nem gondolunk bele abba, hogy mekkora befolyásoló erejük van ilyen, látszólagosan marginális dolgoknak. Nem mindegy az, hogy az embernek milyen az ablaka, illetve a nyílászárója. Én tavaly nyáron például egy olyan szobában aludtam, ahol a műanyag ablakot alig lehetett becsukni. Persze nyáron ez nem jelent olyan nagy gondot, mivel az ember úgysem a nagy melegben akar aludni.

A valódi probléma az volt, hogy az ablakom a lépcsőházra nézett és nem volt rajta rács. Néhány éjszaka véletlenül úgy aludtam el, hogy az ablak nyitva maradt és elhihetitek, hogy rengeteget hálálkodtam, mikor reggel nem arra keltem, hogy valaki beköltözött mellém az ágyba. Tehát, nem baj, ha az ember tudatos azzal kapcsolatban, hogy milyen ablakot választ, illetve, hogy milyen szobában akar lakni.

Ebben az időszakban nem csak az ablak miatt aludtam rosszul. A Stressz, alvászavar és egyéb kellemetlen problémák, konstans módon a napjaim részét képezték. Szerencsére azonban a rátaláltam a Biocity „Stressz, alvászavar” részlegére, ahonnan különböző természetes gyógyszereket tudtam rendelni, amik segítenek abban, hogy el tudjak aludni. De túlságosan is előreszaladtam. Először mesélnék arról, hogy milyen hely is ez a Biocity.

Kevés ehhez fogható oldal létezik az interneten. Mikor az utcákat járom, látom, hogy egyre több bio bolt nyílik, de a Biocitynél tapasztaltam meg először azt, hogy egy ilyen szolgáltatás az interneten is elérhető lehet. Izgatott lettem, mivel nem szívesen járok tömegbe. Az alvászavarommal azonban kezdeni akartam valamit. Úgyhogy felmentem a Biocity oldalára és nagyon boldog lettem, mikor megláttam a „Stressz, alvászavar” részleget.

Jó azt érezni, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal. Az pedig még jobb, hogy még megoldást is tudok találni egy olyan fajta kínra, amit csak azok tudnak, akik átestek már hasonló betegségen. A legnagyobb plusz azonban az volt számomra, hogy az itt található termékek mind természetesek. Nem szerettem volna nyugtatókkal tömni magamat, mert úgy gondolom, hogy sokkal jobb, ha van egy természetes módszer is. Így a változás nem olyan drasztikus.

Hiszen a Biocity sem állítja magáról, hogy ezekkel a készítményekkel meg lehet oldani az alvászavar alap kiváltó okát. Ez sokszor mentális dolog, amiről csak mi tudhatunk és az orvosunk. A „Stressz, alvászavar” részleg azonban ad nekünk egy kis támaszkodót. Hiszen ezeknek a szereknek a segítségével megtapasztalhatjuk mi is azt, hogy milyen lehetne az életünk és persze azt, hogy van kiút és van miért harcolni. Ehhez pedig egy olyan üzleti szemlélet is társul, ami párját ritkítja a mai világban.

A választék is kiváló. Nem tudom, hogy ki milyen termékre esküszik, de itt szinte biztos vagyok benne, hogy meg fogja találni azt, ami az ő számítása. A „Stressz, alvászavar” kategóriában ezen felül pedig még szűrőket is alkalmazhatunk, így a terméklista egyáltalán nem fog túlságosan zsúfoltnak érződni. Mindenkivel biztosan megesett már, hogy annyi minden közül válogathatott volna, hogy végül inkább nem is vett semmit. Na, itt ezzel nem lesz gondunk.

A rendelés menete sokszor nagyon idegesítő tud lenni az interneten. A Biocity oldalán ez azonban olyan volt, mint amilyen az alvásunk lesz majd azután, hogy megrendeltük a termékeiket. Azóta is nagyon szívesen veszem igénybe a Biocity szolgáltatását és sokkal nyugodtabbak lettek az éjszakáim.