november 19, 2022

A házfelújítás után maradt idő a kert rendezésére is

Nemrégiben házfelújításba kezdtünk, ami inkább a praktikumot szolgálta. Készülve a télre és az elszabaduló rezsiárakra, úgy döntöttünk, hogy műanyag ablakokra cseréltetjük a régi, már huzatos fa ablakokat. A ház szigetelése és a tető szigetelése is belefért a költségvetésbe. Sőt, még maradt is némi pénzünk, amivel kapcsolatban úgy határoztunk, hogy a kert rendezésére szánjuk. Ezt pedig már mi magunk végeztük el, nem kértünk szakmai segítséget hozzá.

A Vetőmag, hagyma, gumó Jó Áron keresés közben bukkantunk rá a gazdabolt.hu-ra, ahol igazán sokféle magot lehet kapni. És úgy általában, a gadzabolt.hu kínálata igen-igen széles, szóval ha bármire is szükségünk van a kertészkedés során, biztosak lehetünk abban, hogy itt megtaláljuk.

A gazdabolt.hu széles kínálattal és igen kedvező árakkal, magas minőséggel várja a vásárlóit.

A fűmag akció pedig valóban elnyerte a mi tetszésünket is. Igazából olyan sokféle fűmag volt, hogy időbe tellett, mire ki tudtuk választani a nekünk megfelelőt. Az is nagyon szimpatikus itt, hogy szaktanácsot is kérhetünk és szakkönyveket is lehet vásárolni. Nincs ugyanis mindenki tisztában ezekkel a dolgokkal, főleg az olyan városiak, mint mi. De tanulni soha nem késő, én ezt vallom.

A fűmag akció mellett számos más akciós terméket is találtunk, melyeknek szintén nagy hasznát vesszük majd a jövőben. Persze a fontos most a ház szigetelése volt, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne gondolhatnánk a jövőre, arra, hogy az új tavasz majd új élményeket hoz a család házunk udvarára. Így például már most beszereztem a palántázó tálcákat és földet, valamint a vetőmagokat is, hogy már kora tavasszal el tudjak kezdeni palántázni.

fűmag akció

A fűmag akció persze mindig jól jön, de jól jött a többi akciós termék is. Ráadásul itt, a gazdabolt.hu-n a kertészpalántáknak is sok-sok meglepetést tartogatnak. Ezek a holmik kifejezetten azért készültek, hogy a gyerekek is megismerkedjenek és megbarátkozzanak a kertészkedéssel. Szerintem ez egy nagyon jó dolog.

A fűmag akció mellett tehát érdemes alaposan szétnézni a gazdabolt.hu széles kínálatában. Hisz jó árakat találunk, kiváló minőséget és mindent, amire csak szükségünk lehet.

Alig várom már, hogy elővehessük az új fűnyírónkat és lenyírhassuk a füvet. Talán ennek jobban is örülök, mint az új műanyag ablakoknak. Vagyis inkább annak örülök, hogy lassan csak kész lesz az egész ház és igazi otthonná varázsoljuk majd. Aminek része a szép kert is. A szép kert kialakításában pedig igen nagy segítségünkre van a gazdabolt.hu.