január 15, 2021

A műanyag ablakok és a babapelenkák kalandos története

Egy ideje már kifejezetten elégedetlen vagyok az ablakainkkal. Éjszakánként érzem, ahogy a fagyos levegő befúj rajtuk. Általában vacogva ébredünk a feleségemmel. Elhatároztam, hogy változtatni fogok ezen. Felmentem az internetre és elkezdtem műanyag ablakok után kutatni. Egyik ajánlat se ragadta meg a figyelmemet, úgyhogy szépen lassan álomba szenderültem.

Az álmaim mind, műanyag ablakok köré szerveződtek. A feleségem később még azt is elmesélte, hogy véletlenszerűen gombokat is nyomogattam a laptopomon.

Egy szó mint száz, végül teljesen kimerülve felébredtem. A számítógépem képernyőjén pedig véletlenszerűen, egy idáig ismeretlen oldal felirata tűnt fel. A Pelenka, pelenkázó lap, alátét | LORD Shop kiírás, egy babatermékekkel foglalkozó site-ot hozott be. Bár műanyag ablakokat kezdtem keresni, mégis, valami sokkal fontosabb dolgot találtam. Egy lehetőséget arra, hogy könnyedén és időtakarékosan be tudjak szerezni mindent a kisbabám számára.

Rákattintottam a Pelenka, pelenkázó lap, alátét | LORD Shop feliratra és megcsapott az első pozitív élmény a Lord Shoppal kapcsolatban. Minden olyan letisztult és könnyedén navigálható volt. A színeitől szinte visszaszenderedtem az álmomba. Nehogy félreértsetek, az oldal tartalma egyáltalán nem volt unalmas. Teljesen izgatott lettem attól, hogy milyen sokfajta pelenkát és pelenkázó lapot tudok beszerezni.

Pelenka, pelenkázó lap, alátét | LORD Shop

Nagyon lusta szoktam lenni ahhoz, hogy rendesen utánanézzek egy pelenkának, amit éppen a gyermekemnek akarok venni. Szégyellem egy kicsit is magamat miatta. De ezt a hiányosságomat a Lord Shop felülete teljesen kiegészítette. Ezalatt azt kell érteni, hogy minden termékhez hozzá van rendelve egy kellemes, tömör leírás. Itt minden információt megkapok, amire szükségem van, de sosem érzem azt, hogy túlságosan sok lenne. Nem szeretek hosszan olvasni sem, úgyhogy ez a mennyiség pont jó arra, hogy ne zavarodjak össze.

Rengeteg olyan webshoppal volt már dolgom, ahol az igénytelen design mellett, reklámokkal is bombáztak. Itt viszont pontosan annyi volt, mint amit kiírtak. Pelenka, pelenkázó lap, alátét | LORD Shop, ennél többre nem is volt szükségem. Nem voltak zavaró ígéretek arról, hogy milyen áraik vannak. Nem kérték, hogy vegyek részt nyereményjátékokban. Egy családbarát felületen tudtam válogatni pelenkák között. Ha majd nagyobb lesz a gyerkőc, akkor sem fogok félni attól, hogy megmutassam neki ezt az oldalt, mert semmilyen offenzív tartalom nincsen rajta.

Térjünk rá akkor a pelenkákra. Hihetetlen a választék! Vannak olyan fajták, amikről soha életemben nem is hallottam. Szerintem azzal, hogy a Lord Shop összegyűjt alternatívákat a hagyományos pelenkára, az embereket egy újfajta gondolkodásmódra biztatja. Például bizonyos pelenkák sokkal inkább környezetbarátok. Nem kell amiatt félni, hogy hány fát kellett kivágni a kisgyermekünk jólétéért. Lehet, hogy drágább sokszor az adott termék, mint az igénytelenebb verzió, de hosszútávon általában kifizetődik a befektetésünk.

Vásárolni is nagyon könnyű. Kicsit féltem attól, hogy össze fog zavarni valami csicsás felület. Ezzel szemben egy szép, kék „vásárlás” felirat várt a termékek alján. Erre ha rányomtam, akkor rögtön landolt is a „kosárban” a kiválasztott cikk. Nem volt töltési idő, nem töltött utána újra az oldal, szinte észre sem lehetett venni, hogy vásárolgatok. Ezután már csak be kellett ugrani a vásárolt cuccok közé, kitölteni a szállítási adatainkat és a fizetési módot.

Próbáljátok ki ti is és meg fogtok lepődni, hogy mennyire egyszerű. Ne féljetek az online vásárlástól. Én sem hittem volna, hogy ez egy működő alternatíva, de most már nem is tudom elképzelni az életemet másképp.