március 7, 2021

Az ablakcsere legfontosabb kelléke a babakocsink volt

Amikor megtudtuk, hogy bővül a családunk, ráadásul rögtön 2 fővel, szembe kellett néznünk a ténnyel, hogy bizonyos feladatokat nem halogathatunk tovább. Ilyen volt a nyilászáró csere is. A régi, elavult, rosszul záródó ablakokat a tél beköszönte előtt műanyagra kellett cserélnünk.
Azonban időközben megérkeztek a gyermekeink is, így a felújítás különösképp rendhagyó műveletnek ígérkezett. Természetesen a munka vezénylése a férjem feladata volt, nekem bőven elég volt a 2 csöppség állandó gondozása és felügyelete.

A szerencsém az volt, hogy a csodás iker babakocsi, amit rendeltünk megérkezett, azóta órák hosszat alszanak benne, ha elmegyünk sétálni. Sőt, sokszor otthon is ebben altattam el őket, ha épp nyűgösek voltak.

Iker babakocsi

Ezt a csodás babakocsit a babaverda.hu oldalról rendeltem az ismerősök ajánlására. Ikrekkel még ugyan nem volt dolguk, de volt közülük, aki mindent innen rendelt, és csak áradozni tudott a termékekről.

Nem is csodálom, hiszen nagyon széles kínálattal rendelkezik ez a webáruház. A babakocsik mellett minden, pici babákhoz szükséges kellék beszerezhető innen, gyakorlatilag egy teljes babaszoba berendezhető a kínálatukból.
Amikor én rendeltem a saját iker babakocsinkat, akkor Lilla volt a segítségemre. Elmondta, hogy nekik mik a tapasztalataik, mire érdemes odafigyelni, és ezeket vettük figyelembe a választáskor. Emellett az is segítség volt, hogy az oldal sok babakocsi esetében lehetővé teszi, hogy bizonyos kiegészítők opcionálisak legyenek. Ez azért fontos, mert így nem kell felesleges részekért fizetni.

Az egyik legjobb szolgáltatásuk a házhozszállítás. Mindig is utáltam cipekedni, nagy hassal pedig egyenesen a pokolba kívántam. Itt csupán megrendeltem a megfelelő darabot, és a futár az előre egyeztetett időpontban ki is hozta nekünk. Soha nem csúsztak, nem tértek el az előre ígérttől, ami ritkának számít egyéb webshopos tapasztalataim alapján.

Azonban, ami a leginkább megfogott engem a babaverda.hu oldalban, az a minőség. Nyilván a kényelem sem utolsó szempont, de nekem sokat jelent, hogy amit innen rendelek, az biztosan megéri az árát, és nem fogok benne csalódni. Csak minőségi darabokat forgalmaznak, így sokszor már annyira célirányosan vásárolok, hogy az árra nem is helyezek kifejezett fókuszt.

A babaverda.hu visszatérő vásárlói vagyunk már. Innen rendeltük a babakocsi mellett a mózeskosarakat, a gyereküléseket az autóba, valamint még a babakádunkat is, mind-mind csúcsszuper minőségben.

Aki gyermekáldás előtt áll, mást nem is javaslok neki. Rendelje meg innen, amire szüksége van, és érezni fogja a különbséget más boltokkal szemben! Itt a minőség az minőség, lehet szó akár iker babakocsiról, akár egyéb kellékekről.
Amikor az ablakcseréhez szükséges dolgokat kellett megvennünk, az első gondolatom az volt, hogy milyen kár, hogy ilyesmi nincs a babaverdán!