május 8, 2020

Új nyílászáróhoz új polcrendszer

A garázs nálunk egy olyan helyiség, ahol nem csak az autó szokott állni, hanem a férjem ott tartja a szerszámait is. Mivel nincsen egy polcrendszer, egy nagy halomban vannak a dolgok, és ez engem mindennél jobban idegesít. Egyébként is állandóan pakolok, mert szerintem van egy enyhe rendmániám, és ez engem nagyon dühít, hogy nem képes figyelembe venni ezt a tulajdonságomat. De nem csak ez az egy gond volt abban a helyiségben. A nyílászárókat még az előző tulajtól örököltük, azóta nem cseréltük ki, pedig nagyon ráfért volna már, mert nagyon rosszul szigetelő fa ablakok voltak. Aztán egyszer úgy döntöttünk, hogy elég a huzatosságból, és kicseréltük a nyílászárókat műanyag darabokra. Mindjárt sokkal jobban volt szigetelve az egész garázs, végre nem volt dermesztő hideg, akárhányszor bementem. Volt, hogy az autó ablakai régebben jégvirágosak voltak!

Itt merült fel bennem, hogy ha már a nyílászáró problémát sikerült ilyen flottul megoldanunk, ideje lenne kezdeni valamit a nagy rendetlenséggel is. Ezt pedig máshogy nem lehetett megoldani, mint polcok vásárlásával, hiszen az az állapot nem volt tovább tartható, hogy minden a földre legyen ledobálva. Mivel tudtam, hogy a férjem a megfelelő polcrendszer kiválasztását elintézte volna annyival, hogy rákattint az első lehetőségre és megrendeli, inkább a saját kezembe vettem a dolgot. Mivel nincs jártasságom a dologban, az egyik ismerősöm segítségét kértem. Ő ajánlotta a rackinglog.hu oldalt, ahonnan ő is rendelte korábban a saját polcait. Szerinte a salgó polc a legjobb megoldás a problémára.

salgó polc

Azt olvastam a weboldalon, hogy az általuk értékesített salgó polcok tanúsítvánnyal, gyártói garanciával rendelkeznek, és minőségi alapanyagokból gyártják a termékeket, ráadásul kedvező áron is árulják. Az ajánlás rovatban elég sok mindent olvastam, hogy kinek lehet megfelelő. Többek között vállalkozásoknak, logisztikai központoknak, de magánszemélyeknek is, mert könnyen összeállítható, nagy a teherbírása és a méretre alakíthatósága miatt a legideálisabb a kézi raktározáshoz. Ez nekünk pont tökéletes volt, mert csak a férjem szerszámait kellett valahol tárolni, hogy végre megszüntethessük a rendetlenséget a garázsban.

Az oldalon a salgó polc előnyeit is olvashatja az ember, amik a következők. Csavarmentes az egész szerkezet, jóval kedvezőbb áron elérhető, mint a hagyományos csavaros kivitel, valamint nagyobb teherbírású, mint ez utóbbi. Esztétikus, mert festett változatban is elérhető, ha valakinek ilyen igényei lennének. Nekem ezen a ponton mindegy volt, csak legyen valami, ahová a férjem pakolja a dolgait, a szín már nem számított. További előny még, hogy minőségi, horganyzott acélból készülnek ezek a polcok, egyszerűen, gyorsan összeszerelhetőek. Ami még szimpatikus volt, hogy az olvastam, hogy a polcok teherbírása 130 és 450 kg között van, és az egyik legelterjedtebb polcrendszer az EU-ban. Ráadásul ha megrendeli őket az ember, 2 – 3 napon belül ki is szállítja a vállalat!

Szerencsére a férjemnek is tetszett az ötlet, és belement abba, hogy végre rendszerezzük a szerszámait annak ellenére, hogy eddig erre nem mutatott hajlandóságot. Sikeresen megérkezett a polcrendszer, és pont olyan jól illett a garázsba a műanyag ablakok mellé, mint ahogyan azt gondoltam. Ha bárki kérdezi, én csak ajánlani tudom mind a salgó polcot, mind ezt a weboldalt, mert megbízható minőséget garantálnak. Hála a polcrendszernek, végre sikerült megszüntetni az állandó rendetlenséget, és az én lelkem is megnyugodhatott.