május 21, 2020

Az ablakcsere után Apósom rehabilitációjára is maradt pénzünk

Olcsón sikerült kicseréltetni a műanyag ablakokat, így az apósom rehabilitációjára is maradt pénzünk. Tulajdonképpen kicsit fordítva mentek a dolgok, ugyanis az apósom rehabilitációját fizettük ki először és csak aztán vágtunk bele az ablakcserébe, hiszen azért a rehabilitáció fontosabb volt.

Rengeteget köszönhetünk a magán rehabilitációs központnak. A Felépülők nevű helyre vittük, ahol egy nagy szaktekintély, dr petke zsolt is dolgozik.

Az Ő vezetésével zajlanak a foglalkozások, és a 28 nap, amit ott töltött a párom édesapja, nagyobb eredményt hozott, mint majdnem 20 év családi nyomása.

Az öreg már a párom gyerekkora óta alkoholproblémákkal küzdött, voltak kisebb kihagyásai, de sosem sikerült 1-2 hónapnál tovább megállnia, hogy alkoholhoz nyúljon. Sajnos hiába igyekeztünk segíteni neki mind, nem sikerült. Amint elegendő pénzünk lett, úgy döntöttünk, hogy szakértői segítséget kérünk.

Az interneten olvastunk dr Petke Zsolt munkásságáról és a Felépülők nevezetű szervezetről. Később a TV-ben is láttunk egy interjút a szervezet három alapítójával is. Akkor döntöttük el, hogy az Apósomnak itt lesz a legjobb helye. Alaposan utána néztünk a témának és úgy ítéltük meg, hogy a 28 napos rehabilitációval nagy fejlődést tudunk elérni nála. Sok véleményt olvastunk a Felépülőkről, és mindenki csak dicséri őket.

Persze Ők sem tudnak csodát tenni, szükség van arra, hogy a beteg is javulni akarjon, hiszen a gyógyulás alapja az akarat.

Az apósomnak, mint sok más embernek is, sikerült felépülnie, leszoknia az alkoholról. Hosszú évekig volt alkoholista, és csupán 28 napba került, hogy végre letegye az alkoholt.

A családja nagyon örült ebnek, hiszen tényleg mindent megtettek, hogy segítsenek neki leszokni, de nem volt elég, a profi segítség viszont meghozta gyümölcsét.

Az apósom teljesen felépült, már 2 hete nem ivott egy kortyot sem, az utóbbi időben ez pedig elég jó teljesítménynek bizonyult. Nem csak ez a 28 nap van benne egyébként az árban, hanem az utógondozás is. Személyesen illetve online is kapcsolatban maradnak a meggyógyultakkal a dolgozók, így segítséget tudnak nyújtani akkor is, ha igazán nagy a kísértés.

Reméljük, hogy az Apósom egészsége érdekében is tartós marad az eredmény.