Ablakcsere azonnal!

Fűtés szempontjából nem mindegy, hogy milyen ablakaitok vannak. Ugyanis ha nem jó a nyílászáró, kimegy a meleg, és feleslegesen fűtötök. Ráadásul ha állandóan befúj a szél és így kellemetlen huzatot is csinál, az nagyon nem jó.

Az ablakaink nekünk is ilyenek voltak, egészen addig, amíg le nem cseréltük őket műanyag ablakokra. Kerestünk néhány céget, ami ezzel foglalkozik, és kértünk árajánlatot tőlük. Általában ezt így szokás csinálni, hiszen így tudod őket összehasonlítani. Amelyikben a legjobban bízol és amelyik a legszimpatikusabb, azt választod. De ugye nem mindegy az ár sem. Minden cég másképp számol, más áraik vannak, sőt, az sem mindegy, hogy mikor jönnek ki megcsinálni.

Szerencsére elég hamar kaptunk egy olyan árajánlatot, amit el is tudtunk fogadni. Előtte természetesen kijöttek felmérni, úgyhogy már tudták, hogy mi a helyzet. Miután mindent lebeszéltünk, sikerült egy viszonylag hamari időpontot megbeszélni, amikor ki tudtak jönni hozzánk. Hamar meg is csinálták, még garancia is van rá, de ezzel még nem kellett élnünk, hiszen mindent olyan jól megcsináltak, hogy azóta is tökéletesen működik. Így már a fűtés is jó, nem kell többet fűtenünk, mint amennyit kell.