október 1, 2022

Amíg a házfelújítás zajlik, tetoválás eltávolításra adtam a fejem

Sokáig agyaltunk, hogy milyen ablakok kerüljenek az új otthonunkba. Nem mondom, hogy az ár nem szempont, főleg manapság, de azért mivel hosszú távra terveztünk, szerettünk volna a minőségre is adni a nyílászárókat illetően. Nekem korábbról volt egy ismerősöm, aki ilyenekkel foglalkozik, és a településünkön több szomszédomnak, volt osztálytársamnak is ők csinálták az új ablakait, így szerettem volna, ha elvállalja a miénket is. Szerencsénkre még épp volt szabad kapacitásuk a mi otthonunkra is, ami egy kedves kis kádárkocka, amit gyakorlatilag amíg tudtunk, szétszedtünk, hogy egy igazán modern kis otthon születhessen belőle. Amíg ezek a munkálatok zajlanak, picit maga az ember is megújul, változik. Nem mondom, hogy nincsenek mélypontok, sok feszültség, mert az nem lenne igaz. De közben sikerélményt tud jelenteni, hogy sikeresen veszünk egy-egy akadályt, új szakaszba léptünk a készülő saját otthonnal, így mi is a házzal együtt változunk. Mivel én inkább csak szellemi szerzője vagyok a történetnek, és inkább majd a lakberendezésnél lesz több konkrét feladatom – azaz a férjem bízott bennem annyira, hogy én álmodhassam meg az egészet -, ezért befészkelte magát egy gondolat a fejembe: leszedetni egy régi tetoválást, ami már nem tükröz engem. Szerencsére apró, de egyre inkább bosszantott, hogy ott van, így beírtam a keresőbe, hogy tetoválás eltávolítás. Egy olyan plasztikai sebészetet dobott fel nekem a net, ahol többek közt ezt is vállalják. Gondoltam, mit veszíthetek, elkezdtem ismerkedni a weboldallal, sőt még Facebookon és Instagramon is csekkoltam a plasztikai sebészetet és a plasztikai sebész főorvost, Dr. Kelemen Ottót (ide a kezdőlapról elérhető linkek vezettek, és még Youtube-on is vannak fent videók). A Kelemed Plasztika a tetoválás eltávolítás mellett arc-, mell- és intimplasztikával, valamint hegkezeléssel és alakformálással foglalkozik. Ezen felül különféle arcfiatalító kezelések is elérhetőek, a teljesség igénye nélkül például botox kezelés, hialuronsavas injekció, szálbehúzás, Sculptra, kémiai hámlasztás, karikás szem fiatalítás.

Az nagyban segítette a mérlegelést, hogy vajon érdemes-e hozzájuk menni, hogy egyrészt nagyon sok információ elérhető a plasztikai sebész főorvos úrról és a kezelésekről, másrészt az árak is mind fel vannak tüntetve a honlapon. A táblázatban így a tetoválás eltávolítás árakhoz görgetve megtudtam, hogy négy féle módja van ennek a műveletnek. Az első az a sorban, amikor helyi érzéstelenítéssel metszik ki a tetoválást, ez a szolgáltatás 89 ezer forinttól indul. Lehetőség van szintén helyi érzéstelenítéssel a tetoválás szukcesszív kimetszésére, ez 99 ezer forintos díjtól vehető igénybe. Amennyiben nem csak tetoválás kimetszésről, hanem bőrátültetésről is szó van, úgy az összeg 249 ezer forinttól kalkulálandó, míg a tetoválás két szakaszos műtéti eltávolítása bőrtágítóval egyedi áras szolgáltatás, erről érdeklődnünk kell.

tetoválás eltávolítás

Külön nagyon tetszett az a videó, amin különböző mellimplantátumokat ismerhetünk meg. Attól még, hogy nem érdeklődöm konkrétan a mellműtétek iránt, még érdekes téma, nem igaz? Ha a tetoválás eltávolításon felül valaha igénybe vennék plasztikai műtéti segítséget vagy különféle szépészeti beavatkozásokat végeztetnék magamon, azt biztosan a Kelemed Plasztikánál tenném. Főleg, hogy nem csak Budapesten hanem Pécsett is elérhetőek, a honlapon pedig részletesen leírják, hogy melyik címük alatt milyen szolgáltatásokat van lehetőségünk igénybe venni. Nem vagyok benne biztos, hogy az idő múlását nem akarom majd a későbbiek során “lassítani” egy-két kezeléssel… Hiszen nem csak a kor, hanem a stressz, az életmódunk is meglátszódik a bőrünkön, akár ha az UV sugárzásra vagy a folyadékfogyasztásra gondolunk. De nagyon sok minden genetikus eredetű.

Azt gondolom, hogy korrekt árakon kaphatunk több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező orvos által levezetett minőségi szolgáltatást, így a Kelemed weboldalát mindenképpen érdemes szem előtt tartani, ha valaki plasztikai műtéten vagy szépészeti kezelésen gondolkozik.