december 2, 2021

Sikerült egy új táskát vásárolni a lányomnak

A férjemmel és két gyermekemmel élek Győr mellett egy kis faluban. A ház már nagyon régen épült, de mindig igyekeztünk figyelni az állapotára, nem hagytuk lepusztulni. Mivel közeleg a hideg idő, ezért nem sokáig húzhattuk tovább az ablakcserét. Sajnos az évek eléggé látszanak a jelenlegi nyílászárókon, ezért csereérettek lettek. A férjem már intézkedett is az ablakcserét illetően, aztán mivel sok jót olvastunk a műanyag ablakokról, ezért úgy döntöttünk, hogy arra cseréljük ki a meglévő fa ablakokat. Addig amíg a munkások dolgoztak, mi a lányommal és kisfiammal elmentünk a közeli plázába vásárolni, mivel a kamaszom kifogyta az összes mostani ruháját. Rengeteg ruhaboltban jártunk, és rengeteg pénzt otthagytunk, de az iskolát mégsem kezdhette el ruhák nélkül, főleg kamaszként fontos egy lány számára, hogy menő cuccai legyenek. Vettünk nadrágokat, szoknyát, pulóvert, pólókat, de a lányom táskát is szeretett volna, ezért sorra vettük a különböző táskaboltokat is. Ezekben a boltokban nem találta meg azt a táskát, amilyet szeretett volna, ezért hazamentünk. A házban még nagy volt a kupi, de úgy látszott, hogy lassan elkészülnek a munkások. A lányommal addig elkezdtük nézegetni a webshopok kínálatát, hátha találunk valami csinos táskát a számára.

Nem sok sikerrel jártunk aznap, ezért megbeszéltük, hogy másnap folytatjuk a keresést. A kisfiammal még az este folyamán megsütöttük a kedvenc süteményét, hogy ő se maradjon ki a jóból, hiszen eredetileg nem szeretett volna jönni velünk a plázába. Következő nap elújságoltam barátnőmnek, hogy nem találunk olyan táskát, ami a lányomnak teljes mértékben megfelelne. Mivel neki is egy hasonló korú lánya van, ezért rögtön ajánlott egy webshopot, ahol a lánya számára találtak szép táskát és hátha nekünk is beválik. Megköszöntem a javaslatot, és megbeszéltük, hogy a női táska nézelődés milyen nehéz dolog, hiszen fontos számunkra, hogy beleszeressünk. Hiába látunk megannyi gyönyörű táskát, ha csak egyet szeretnénk és nem felvásárolni az egész plázát, akkor annak bizony tökéletesnek kell lennie.

Amint hazaértem meg is mutattam a lányom számára a barátnőm által megosztott női táskákat (néhány férfi táska is előfordul) áruló annataska.hu oldalt. Együtt átnéztük a webshop kínálatát és egyet értettünk abban, hogy nagyon szép táskákat árulnak. Mi hátitáskát szerettünk volna vásárolni, de a weboldalon szerepel kézitáska is, sőt nesszeszer, pénztárca és még kiegészítők is, mint öv, illetve táskarendező. Nem kellett sok idő, míg talált a lányom egy olyan táskát, amely minden tekintetben megfelelt a számára. Egy olasz kék színű női táska, amelyben több rekesz is van. A kamaszom le is mérte gyorsan otthon, hogy belefér-e a kulacsa, amihez nagyon ragaszkodik.

Mivel minden tökéletesnek bizonyult, ezért meg is rendeltük. A szállítási időre 1-3 munkanapot ígértek, ezért nagyon vártuk már. A táska két nap alatt megérkezett, nagyon minőségi darab, a lányom már mindent bele is pakolt. Másnap örömmel mutogatta barátnőinek az új kedvenc táskáját, amellyel majd az iskolába is menni fog.

Időközben a házunk is teljesen készen lett, egyelőre minden tekintetben tetszik a műanyag ablak, amelyet olyan sokan használnak mostanság, éppen ezért remélem, hogy nekünk is beválik.