október 15, 2020

Ha nem kéred az akciós újságot, akkor honnan tudod, hol vásárolj?

Ősszel sokan cseréltetik ki az ablakaikat korszerű, megbízható , műanyag nyílászárókra. Egyre több a megrendelés, egyre több házhoz megyünk, és egyre több van, aminél azt látom kiragasztva, hogy nem kérnek reklámújságot, szórólapot a lakók.

Én kifejezetten szeretem ezeket a reklámújságokat, akciós újságokat nézni, mert mindig van benne valami, amit igazán megéri az adott időszakban megvenni, mert vagy éppen szükség van rá, vagy mert tartós, és nem gond, ha egy kicsit többet áll.

Az egyik háznál nem bírtam magammal és megkérdeztem, hogyha nem kérnek akciós újságot, akkor honnan értesülnek a jó ajánlatokról?

Persze miután feltettem a kérdést, én éreztem magamat kellemetlenül, mert eszembe sem jutott, hogy az internet világában jóformán mindent meg lehet mrá találni, ha jól keresi az ember.

De kiderült, hogy nem csak az egyes üzletek saját oldalán lehet megtalálni ezeket az akció újságokat. Nem kell minden üzlet saját oldalát megnézni ahhoz, hogy megtudjuk, mi az akciós éppen, elég csak megkeresni az egyébként elég népszerű, akcióleső oldalt.

Itt a legnagyobb üzletek újságjai mind megtalálhatóak. Egy helyen fent vannak elektronikai cikkekkel foglalkozó üzletek, állateledel boltok, lakberendezési és bútorboltok, élelmiszer üzletek, hipermarketek , bio boltok, ruha és cipő üzletek aktuális akciós újságjaik is.

Az egyszerűség, az átláthatóság, könnyen kezelhetőség és persze a környezettudatosság jegyében sokan keresik fel az akcioleso.hu/aldi-akcios-ujsag oldalt. Itt, az akciólesőn lehet megtalálni mindent, amit felsoroltam, sőt még tematikusan összerendezett kuponok között is böngészhet az ember.

Amint tudomást szereztem róla az egyik háznál, én is azonnal regisztráltam. Azóta böngészhetek az akciós újságok között, de a kedvenc boltjaim friss akcióiról már e-mailben is kérhetek értesítést. Ráadásul a kuponok menüpont alatt még több kedvezmény közül válogathatok!

Már el is mentettem pár üzletet a kedvenceim közé, és pár kupont is elmentettem, mert biztosan fel fogom őket használni a közeljövőben. Itt nem csak vásárlásra, de tanfolyamokra és akár utazásra is vannak kuponok, Csak gyorsan átfutottam őket, még nem volt időm tüzetesebben átvizsgálni őket, de lehet, hogy a nyaralásunkat itt fogjuk lefoglalni. Nagyon jó ajánlatokat láttam itt.

Már értem, miért használja mindenki ezt az oldalt, hiszen rengeteg kupon és akciós újság van, a használata pedig egyszerű és sokkal kényelmesebb, mint az újságokat lapozgatni, és nem is kerül plusz papírba sem.