szeptember 11, 2020

A multifunkciós titkárnő ablakot cserél és dugulást hárít el

A cégnek, ahol titkárnőként dolgozom, két raktárhelyisége vannak Budapesten és Budakalászon. A vezetőség már éve óta halogatta, hogy felújítsák az épületeket, de három téves riasztás meg pár hónapnyi magas gázszámla megerősítette őket abban, hogy eljött az ideje az ablakok cseréjének.

Mivel én vagyok az, aki minden szálat összefog, engem küldtek ki Budakalászra, hogy ellenőrizzem a műanyag nyílászárók cseréjét, beengedjem az embereket, kifizessem az munkát, tehát egész nap ott kellett lennem a helyszínen.

Ekkor jött a telefon a másik raktárunktól, hogy valamilyen csőtörés vagy ilyesmi történhetett, mert minden mosdót elárasztott a víz és már szivárog be a raktárba. Mondtam az ott dolgozó kollégának, hogy derítse ki, milyen típusú a probléma, és én majd leszervezem a segítséget. Kiderült, hogy egy egy eldugult wc-ről van szó, így hát felhívtam azt a vízszerelő céget, akikkel saját lakásomban is dolgoztattam már. Nagy készségesek voltak, szaladtak is a pesti raktárhoz, hogy orvosolják a problémát.

Eközben jött az ablakos hozzám, hogy véletlenül rossz ablakot hoztak ki a helyszínre, nem azt a méretet, amit nekünk be kéne építeni, lehetne-e arról szó, hogy majd holnap visszajönnek. Telefonálnom kellett a főnökömnek erről, közben hívott a vízszerelő is, így le kellett tennem a főnökömet, majd újra visszahívtam őt…

Duguláselhárítás Budapesten, ablakok szerelése Budakalászon, probléma probléma hátán, de egy jó titkárnő mindent megold, csak egy telefon és kötél idegek kellenek hozzá!