március 27, 2022

Műanyag ablakokkal és új gépekkel újítjuk fel a cukrászdát

Úgy döntöttünk idén, hogy nagy fába vágjuk a fejszénket és nekilátunk a családi cukrászda felújításának. Már régóta tervezzük, hogy az elavult fa nyílászárókat műanyag ablakokra cseréljük, így erre biztosan sor fog kerülni a mostani felújítás során. Továbbá szeretnénk kissé korszerűbbé tenni a vendégtér dizájnját. És le kéne cserélni pár gépet is a konyhában, valamint magában a cukrászdában. Jó lenne például egy új italhűtő és egy új fagylaltvitrin. És régi álmom egy jégkásagép beszerzése is.

Miközben az interneten keresgéltem a szükséges eszközöket, ráakadtam az Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer weboldalra, és ezzel találtam egy olyan céget, akiktől minden szükséges konyhai eszközt meg tudunk majd vásárolni.

Kiváló minőségű felszerelés vendéglátóegységek számára

Az általam talált cég az Rdealer Group, amelyről weboldalukon, az rdealer.hu-n minden fontos infót megtalálunk a telephelyek, bemutatótermek és raktárak helyétől a kapcsolatfelvétel lehetőségeiig. A cég elsősorban kis- és nagyipari vendéglátó egységekben szükséges gépeket és egyéb nem elektronikus eszközöket forgalmazásával foglalkozik. De kínálatukban más is megtalálhatja a megfelelő gépet, például álmai dagasztógépét egy nagyobbacska család, vagy a tökéletes borhűtőt egy szenvedélyes borgyűjtő.

Az rdealer.hu weboldal különböző aloldalain megtekinthető gépek nagy része olasz gyártmányú, a cég ugyanis meg van győződve arról, hogy az olaszoknak vannak a legjobb konyhai gépei. Az rdealer.hu oldalon használt, de jó állapotban lévő, és új eszközöket egyaránt vásárolhatunk.

Egyébként a cég által forgalmazott minden eszközre igaz, hogy azok kiváló minőségűek, így hosszan tartó és hatékony munkavégzést, ezzel pedig elégedett, így visszatérő vásárlókat garantálnak. A minőség mellett a cég a náluk vásárolt termékekre garanciát is vállal, amit a telephelyükön tudunk érvényesíteni. A garancia időtartama új gépek vásárlása esetén 1 év, használt termékekre vonatkozóan pedig 3 hónap.

Az Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalon például italhűtőkkel ismerkedhetünk

Az rdealer.hu aloldalain lehetőségünk van részletesen megismerkedni a cégtől megvásárolható gépekkel, amelyek között minden szükséges eszközt megtalálhatunk az előkészítő munkálatoktól a tárolásig, valamint olyan eszközöket is vásárolhatunk, amik az ételek és italok kínálásához kellenek (pl. remek fagylaltvitrinek közül válogathatunk).

Az általam elsőként megtalált Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalon például az rdealer.hu italhűtő berendezéseit és hűtőközegeit tekinthetjük meg. A termékek megismerését az oldalon jó minőségű termékfotók mellett rövid szöveges leírások is segítik. Ezekben a leírásokban minden fontos adat szerepel, ami ahhoz kell, hogy meg tudjuk állapítani, megfelelő-e egy készülék a mi céljainknak (pl. bírni fogja-e a cukrászda hálózata a fogyasztást). Azonban abban az esetben, ha mégis maradna bennünk megválaszolatlan kérdés, kérhetünk segítséget a cég kollégáitól telefonon. Vagy kitölthetünk egy egyszerű online felületet is, ahol bármilyen kérdést feltehetünk. Továbbá ha nem érezzük elegendőnek az online ismerkedést, a cég valamelyik bemutatótermében vagy raktárában is megtekinthetjük a termékeket.

Ha pedig az jelentene gondot, hogy nem tudjuk elszállítani a megvásárolt eszközöket, ebben is számíthatunk a cég munkatársainak segítségére.

A rendkívül informatív blogról sokmindent megtudhatunk

A vendéglátóipari eszközök vásárlása mellett az rdealer.hu a témában való tájékozódásra is használható. Működtetnek ugyanis egy rendkívül informatív, folyamatosan frissülő blogot is. Itt olvashatunk cikkeket különböző kis- és nagyipari gépekről és gépcsoportokról. Illetve tájékozódhatunk egyes gyártókkal kapcsolatban is. A cikkek segítségével megérthetjük, miért esküszik az rdealer minőség szempontjából az olasz gépekre. Továbbá hasznos tudás birtokába juthatunk, ami segít eldönteni azt, hogy pontosan milyen gépekre is lehet szükségünk.

Lecserélnél ezt-azt már egy már meglévő pizzériában, cukrászdában vagy egyéb vendéglátóegységben? Vagy talán teljesen a nulláról szeretnél felszerelni egy ilyen helyiséget? Csak tájékozódnál arról, hogy egyáltalán mi mindenre lehet szükség, és kik gyártják a legjobb eszközöket?

Mindhárom esetben az rdealer.hu a válasz, ahol profi választ és segítséget kaphatsz!

A weboldalnak hála már nem is tűnik olyan ijesztőnek a cukrászda felújítása…