május 26, 2020

Vicces pólókban érkeztek az ablakosok

Nagy fába vágtam a fejszém idén nyáron: felújításba kezdtem. Egy 37 négyzetméteres ingatlannak vagyok a büszke tulajdonosa a testvéremmel együtt. Tudom, 37 négyzetméter nem nagy dolog, de nekünk igenis sokat jelent a nagyszülőktől örökölt kis lakás. Csak hát, ahogyan az lenni szokott, a megörökölt ingatlanra bizony jócskán ráfér a felújítás. Először az elektromos hálózat rendbe tételével kezdtük a munkát, ugyanis minden vezeték még a régi típusú, alumínium vezeték volt a lakásban. Ráadásul a lakás olvadék biztosíték táblával volt ellátva, ami valljuk be, nem egy életbiztosítás… De semmiképpen sem korszerű megoldás. Így hát a nyár eleje tulajdonképpen ezzel telt: vésés, vezetékezés, fal visszaépítés, síkolás, festés, tapétázás. Alig vártam, hogy ezzel a részével kész legyünk. Úgy éreztem, a többi, ami ezek után jöhet, már szinte gyerekjáték.

Ezt követte a nyílászárók cseréje, így lecseréltük a bejárati ajtót, a szoba ajtókat, és utána sort kerítettünk az ablakok cseréjére is. Régi, fa keretes ablakai voltak a lakásnak, rosszul zártak, huzatosak voltak nagyon. Mindenképpen rájuk fért a csere. Ismerősöktől kaptunk ajánlást a munkát végző szakemberekre, így bíztunk benne, hogy rendesen fogják elvégezni a rájuk bízott munkát. Az entréjuk mindenesetre fergetegesen sikerült. Az ablakosok ugyanis egytől egyig egyedi pólóban jelentek meg nálunk. A pólók hátulján a cég neve szerepelt, ahol dolgoztak, elöl pedig csupa vicces, rájuk jellemző tevékenység emotikonja szerepelt. Nagyot nevettem ezen a látványon, és megkérdeztem, hol csináltatták a pólókat. A testvéremnek ugyanis közelgett a születésnapja, ezért kapóra jött a vicces pólónyomtatás, mint ötlet.

“A pólókat a LOLMarkt készítette, hallott már róluk? Meg lehet őket keresni a neten, eboldaluk is van” – mondta az egyikük nevetve. Amíg dolgoztak, én sem voltam rest, és fel is kerestem az említett oldalt. Gyorsan megtaláltam, és máris ez az üdvözlés fogadott az oldalon: LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop. Ó mondom, ez az, amit kerestem! Az oldal tele volt mókásabbnál mókásabb pólókkal. Mindent meg lehetett találni, amit csak keresett az ember. A pólók rengeteg féle színben elérhetőek, a rájuk nyomtatandó minták lehetősége pedig majdhogynem végtelen. És ha nem lenne elég az, hogy ennyi féle poénos mintából lehet választani, némelyik minta lehetőség még fluoreszkál is! Fantasztikus. Mintha csak nekünk találták volna ki ezt az üzletet!

Ráadásul a minták közül témákba, kategóriákba rendezve is lehetett válogatni. Így ha valaki nem igazán biztos még abban, mit szeretne pontosan, válogathat hobbi, tevékenység, idézet, vagy akár évforduló szerint is a póló minták közül. De ami még szimpatikusabb volt, hogy az oldalon azt is olvastam, hogy egyedi minták készítését is vállalják. Sőt, ha személyesen bemegyek ezt megbeszélni velük az üzletbe, akkor még segítenek is a mintát úgy megtervezni, hogy a legdizájnosabban nézzen ki a pólón! Ebben az esetben pár óra alatt kész van a póló, és már vihetem is haza annak, akinek szánom. Óriási!

Nagyon megköszöntem az ablakosoknak, hogy ezekben a pólókban jöttek hozzánk, mert nagyszerű ötletet adtak a testvérem szülinapi ajándékához. Kedvesen elnevették magukat erre, és megjegyezték, hogy visszamennek a póló boltba, és kérnek maguknak jutalékot a bevételből a reklámért. Na, ezen már én is elnevettem magam. De az biztos, hogy ha az ismerőseim vicces pólók után kutakodnak, én már csak annyit mondok nekik: LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop .