október 4, 2022

Emlékszem még, amikor a párás ablakra írtam a nevem

Ti emlékeztek, milyen kellemes emlékkel is gazdagodhattunk, amikor hidegek voltak a telek? A párás ablakba ujjunkkal rajzoltunk napocskát és virágokat, vagy felírtuk az üvegre a nevünket. Szinte beszélgettünk rajta, mint most az okostelefonjainkon. Igaz, hogy általában egymás mellett ültünk és nevettünk, mégis mindig izgatottan vártuk, mi lesz a testvérünk, barátunk következő válasza. A fa és műanyag ablak volt az okostelefonunk. Amennyire szeretek visszagondolni ezekre a szép emlékekre, nem is csoda, hogy ablakokkal foglalkozok mind a mai napig. Velem élnek azóta is a hideg ablaküveg üzenetei. Ez volt számunkra akkor a szövegírás. Ma viszont már máshogy intézzük a dolgokat. Ezt leginkább akkor tanultam meg, amikor a https://keresobenelso.hu/szovegiras.html oldalra látogattam el.

Szükségem volt egy olyan oldalra, ahol bővebb információt kapok az ablakaim értékesítéséhez, és itt megkaptam. Nem volt olyan lehetőség, hogy ne keressem meg őket, ami azt illeti. Miért? Mert a weboldalam mellett volt még egy csomó céggel kapcsolatos feladatom, amiket kötelező jelleggel nekem kellett megoldanom. A weboldalért viszont nem csak én felelhetek egyedül. Pont ezért is kerestem meg a Keresőben Első csapatát, és kértem ki a véleményüket, illetve a segítségükhöz is folyamodtam rövid idő alatt.

Már az első látásra meggyőztek, majd a továbbiakban a megbeszélések is gördülékenyen alakultak. Ennek köszönhető, hogy a https://keresobenelso.hu/szovegiras.html oldal tartalmát rövidesen az oldalamon is tapasztalhattam. Egyrészt azért, mert az elejétől a végéig mindent megnéztek, hogy jól legyen beállítva, és kezelésbe vették a szövegírási feladatok mindegyikét.

A közös munka gyümölcse

Ettől kezdve folyamatosan cikkek jelentek meg az oldalamon, ezzel párhuzamosan a social media platformokon egyaránt kerültek ki a posztok, és ténylegesen éreztem a növekedést. Végre elértem az álomhatárt, és fel tudtam venni még pár alkalmazottat, mert annyi munkával kerestek meg, hogy az aktuális kis csapatom már nem bírta volna.

De nem csak az egyszerűnek tűnő tartalmak megírásában nyújtottak nagy segítséget számomra a Keresőben Első dolgozói, hanem a különleges, minőségi, gondolatébresztő posztokat is megírták. Természetesen ebben én is igyekeztem őket nagyban segíteni, ezért interjút adtam nekik különböző témákkal kapcsolatban, illetve segítettem őket a kutatásban. Nagyon sok dolog van eleinte egy ilyen folyamattal, de tapasztalatból azt mondhatom, hogy maximálisan megéri az árát.

Na igen, az árazást tekintve nem olcsó a dolog, de ha azt nézzük, hogy milyen eredményeket hoz már pár hónap alatt, akkor mindennél többet ér, és teljesen megéri kifizetni a több ezer forintot egyetlen cikkért. Merthogy tényleg minőségi, és tényleg megéri a tapasztalataim szerint. Éves szerződés esetén még kedvezményt is biztosít a cég.

https://keresobenelso.hu/szovegiras.html

Tudom, nem néz ki túl jól ez a link alcímnek, de tényleg fontos. Nézzétek meg, tanuljatok belőle, és még az is lehet, hogy ti is felfogadjátok őket. Ha engem kérdeztek, abszolút megéri. Szakmailag nagyon ott vannak a topon, és mindennél jobban igyekeznek fejleszteni az oldalamat a mai napig nem csak szövegekkel, cikkekkel, hanem minőségi kinézettel, és a produktumom eladással is. Természetesen számomra sem az utóbbi a legfontosabb, mégis nagyon sokat hozzátesz a dologhoz, hogy úgy adják el az általam kínált szolgáltatást, hogy az ne legyen feltűnő eladásra ösztönzés. Profin csinálják, és nagyon nagy produktivitással, szembetűnő eredményekkel.

Látogassátok meg az oldalukat, hogy a ti cégetek is rohamos fejlődésnek indulhasson, és nem csak a profitotok, de a szakmai elismertségeket is megnövekedhessen. Bízzatok bennem, vagy ha az jobban esik, akkor a Keresőben Elsős srácokban, és induljatok el ezen a nehéz, mégis megérős úton a siker és a ragyogás felé. (Persze csak módjával a csillogással.)