május 15, 2020

Csapatépítő mindenkinek, még az ablakcsere-csapatnak is

Néha elgondolkozom rajta, hogy vajon hova mennek az emberek csapatépítőre. A csapatépítő nem véletlenül egyre népszerűbb, nekem ezek a napok a kedvenceim a munkámban. Mindig azt várom a legjobban az éven, hogy mikor lesz csapatépítő, vagy karácsonyi buli.

Sokszor elgondolkozom egyébként azon néhány munka láttán, hogy vajon ők mennek-e csapatépítőre, és ha mennek, akkor hova?

Amikor kicseréltettük az ablakainkat, akkor is azon gondolkoztam, hogy vajon ez a csapat el szokott-e menni csapatépítőre, vagy nekik nincsen szükségük ilyesmire.

Nálunk a cégnél annyira nagy kultusza van a csapatépítőnek, hogy mi gyakran már egy évre előre megszervezzük az összes ilyen programot. Olyan jó helyekre szoktunk menni, hogy mindenki ezt várja a legjobban. Voltak már kifejezetten jó és kevésbé jó csapatépítő programjaink is, de alapvetően mindig nagyon jó szórakozunk. Voltunk már kalandparkban, szabaduló szobában, eveztünk a Tiszán, sárkányhajóztunk a Dunán, részt vettünk már lovagi tornán, voltunk középkori vacsorán és borkóstoláson is. Mindig nagyon jól éreztük magunkat, mégis a legjobban az idei csapatépítőt várom, ugyanis idén a Balatonra fogunk menni.

A vezetőség nem szeretett volna sok mindent elárulni erről a programról, de mivel megmondták, hogy kik fogják szervezni a programokat, nem volt valami nehéz jobban utánanézni, hogy mire is lehet majd itt számítani.

Fel is kerestem a szervezőket, a balatonpro.hu oldalt, és megnéztem, milyen programokat kínálnak a csapatépítőre érkező vendégeknek. Van beltéri és persze kültéri programlista is. Már eveztünk, már voltunk sárkányhajózni is, ezért szinte egyértelmű, hogy a főnökség ezúttal a SUP és a vitorlások világába szeretne bevezetni minket. Nagyon jól hangzik,a mit itt olvastam, hogy a csapatot elviszik vitorlásozni, hogy segédkezhetünk majd a vitorlással, az irányításban, tanulhatunk róla, hogy hogyan is működnek ezek a nagy hajók. Szeretem a hajókat, a vizet, szeretek hajókázni, ezért pedig nagyon várom a csapatépítőt.

Mindig nagy vágyam volt, hogy vegyek egy SUP-ot, de sosem mertem, mert nem tudtam, hogy mennyire boldogulnék vele, hogy hogyan tudnám irányítani, sikerülne-e megtartanom magam rajta, mert ehhez elég jó egyensúlyérzék is kellene. Csak remélni tudom, hogy elég ügyes leszek. Örülök, hogy végre kipróbálhatom, mert ha nem ide mennénk, nem hiszem, hogy lenne esélyem kipróbálni ezt a fajta sportot.

A csapatépítő júliusra van kitűzve, szóval remélem, hogy akkor jó idő lesz. Persze a benti programokról is azt olvastam, hogy nagyon jók, de engem mégis csak a SUP vonz, illetve a quad túra. Még sosem ültem quadon, remélem, hogy ezt is kipróbálhatjuk itt.

Ez a fajta csapatépítő szerintem minden cégnek megfelelne. Hiszen nem csak aktív sportolásra van lehetőség, azaz nem csak a SUPon lehet itt kipróbálni magunkat, azok, akik kevésbé szeretnének az egyensúlyozással küzdeni, azok maradhatnak a quadnál vagy a biztonságos vitorlásnál.

Talán kicsit vicces belegondolni, hogy akár az ablakainkat lecserélő csapat is elmehetne ide csapatépítőre, vagy a közeli áruház kasszásai. Pedig ez a programsor szerintem mindenkiben maradandó élményeket hagyna és szerintem bárki élvezni tudná ezeket a programokat.

Nagyon várom, hogy végre július legyen és végre elmenjünk a Balatonhoz és egy újabb, nagyszerűnek ígérkező csapatépítőn vegyünk részt a munkatársaimmal közösen, később pedig majd erről beszéljünk még hosszú ideig. Nem tudom, hogy mi a tervük jövőre, de jól meg kell majd erőltetniük magukat, ha túl akarják szárnyalni ezt a csodálatosnak ígérkező csapatépítőt.