július 17, 2021

Ablakcsere közben a selfiegép bérlés volt a téma

Észre vetted már, mennyi mindent megörökítünk? A telefonomon több száz olyan kép van, amiért nem lenne kár, ha eltűnne. Mindent lefotózok, mert nem kerül semmibe, de ezek nem valódi emlékek, mivel nem emlékszem rájuk. Sokkal jobban megmaradnak azok a dolgok, amiket meg tudok fogni.

Az egyik kollégám testvérének most volt az esküvője, és rendeltek egy selfie gépet. Ez egy olyan fényképező, ami azonnal ki is nyomtatja a képet, így minden résztvevő egy kedves kis ajándékkal tudott távozni az esküvőről.

Ez szerintem egy nagyszerű találmány, hiszen az ilyen, kinyomtatott képeket sokkal nagyobb becsben tartja az ember, sokkal sűrűbben nézegeti, sokkal nagyobb becsben tartja, mint azokat, amiket csak belement egy mappába, amiket soha többé nem nyit meg a gépén.

Magát a kis masinát itt lehet kibérelni: Selfie Gép Fotóautomata Kölcsönzés – selfiegep.hu. Itt minden le van írva erről. Egy ilyen kis gépet 4-6-8 órára lehet kibérelni, attól függően, milyen hosszú a rendezvény. Itt időt kell fizetni, nem a kinyomtatott képek számát, szóval tényleg annyi képet lehet készíteni, amennyit csak szeretnénk.

Több csomagocska közül lehet választani, van, amiben jár színes háttér a gép mellé, van amiben kiegészítőket is adnak.

A kollégám mondta, hogy nagyon nagy siker volt a Selfie Gép Fotóautomata Kölcsönzés – selfiegep.hu kis gépe, mindenki legalább háromszor sorba állt, hogy vicces képeket készíthessen, és nekem is nagyon tetszik az ötlet!

Hiszen egy esküvőn rengeteg képet csinálunk, tök jó lehet, hogy ezeket a képeket digitális formában is megkapjuk, de magunkkal vihetjük az esküvő után a képet egy kis ajándékként.

Szuper ötlet, és nagyon jó, hogy ezt egy ilyen egyszerű, hordozható, 1 óra alatt összeállítható formában is megvalósította a Selfie Gép Fotóautomata Kölcsönzés – selfiegep.hu cég, és hogy ezt a kis gépet ki is lehet bérelni. Szerintem ezzel minden eseményt sokkal izgalmasabbá lehet tenni, hiszen én is csak most hallottam erről a lehetőségről, de már tudom, hogy imádnám, ha lenne lehetőségem kipróbálni.