július 5, 2021

A szem alatti sötét karikáknak lelki okai is lehetnek

szem alatti sötét karikák lelki okai

Nemrég kicseréltettük az idő múlása miatt feketére színeződött fa ablakkereteinket műanyag ablakokra. A gyönyörű, új ablakainkat csodálva elgondolkodtam, hogy vajon mit lehet tenni akkor, ha a lelkünk, a belsőnk ablakai változtak feketére. A szemeimet mégsem cseréltethetem ki…

A kozmetikusom ajánlott egy weboldalt, ahol megtudhatom, miért alakulnak ki a szem alatti sötét karikák, és egyúttal megoldást is találhatok a problémára.

A szem alatti sötét karikák lelki okai

Régóta küzdök a szem alatti karikákkal. Ezért az instantense.hu oldal cikkében nem volt új, hogy ezt okozhatják bizonyos betegségek, illetve helytelen életmód is.

Régóta tudom például, hogy a karikák kialakulhatnak a vashiánytól vagy az alváshiánytól, hogy jelezhetnek különböző allergiákat, sőt még pajzsmirigy-problémákat is.

A szem alatti sötét karikák lelki okai viszont olyan tényezők voltak, amelyekről eddig nem tudtam. Pedig fontos, hogy ezekre is figyeljünk. Hiszen lelkünk ablaka, vagyis a szem alatt megjelenhet minden elfojtott érzelmünk. A karikák utalhatnak például szeretethiányra, a félelem különböző okaira, vagy jelenthetik különféle önostorozó érzelmek bennünk való meglétét is.

Van jó megoldás, de életmódváltás nélkül nem fog menni

Az InstanTENSE arcszérum hűséges és hatásos társunk lehet abban, hogy megszabaduljunk a szem alatti sötét karikák kellemetlen látványától. Klinikailag tesztelt, mindenféle szemirritációtól mentes készítmény, mely körültekintő gondoskodással ápolja az arc legvékonyabb bőrfelületét.

Ugyanakkor az oldal arra is figyelmeztet, hogy csak a szérum nem elég. A sötét karikák ugyanis azt jelzik, hogy valami nem oké velünk. Ezzel pedig – legyen szó akár allergiáról, betegségről, vagy lelki okokról – csakis tudatos életmódváltás és az InstanTENSE arcszérum együttes alkalmazásával tudunk végleg leszámolni.