június 23, 2021

Ablakcsere és szandál vásárlás

Nemrég lecseréltettük a régi fa ablakkereteinket gyönyörű, új műanyag ablakokra. A felújítás természetesen hatalmas felfordulással járt, ami közben észrevétlenül megérkezett a nyár. És nekem hirtelen eszembe jutott, hogy nem vettem még szandált az idei évre.

Az ablakunkat kicserélő szakember véletlenül meghallotta a problémámat, és mutatott egy weboldalt, ahonnan a felesége gyorsan és könnyen szokott cipőt vásárolni.

Az ajánlott oldal a Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu volt, amire miután a mester elment, azonnal rákerestem.

Gyönyörű márkás cipők és egy kényelmes webáruház

A Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu egy álomszép márkás lépőket árusító webshop. Az oldal maga is gyönyörű: a színei pont kellemesek az online keresgéléshez, nem vakítanak és nem égetik ki az ember szemét.

Az oldalon a tájékozódás egyszerű, könnyen és gyorsan meg lehet találni azt, amire szükségünk van, a női körömcipőtől a férfi bakancson keresztül a gyerekszandálig.

Mivel nekem épp szandálra volt szükségem, így most leginkább annak néztem utána, de mindenképp elhatároztam, hogy körbenézek majd a gyerekcipők között is, ha épp arra lesz szükségünk.

Rengeteg termék, könnyű és gyors keresés

A Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu kínálatában rengeteg, szebbnél-szebb lábbelit találhatunk. A webshopban mégis könnyen és nagyon gyorsan meglehet találni azokat a darabokat, amik stílusukban, árukban és – ami a legfontosabb – MÉRETÜKBEN is passzolnak az igényeinkhez.

Az oldalon számos remek szűrő segítségével válogathatjuk a termékeket, hogy tényleg csak olyanokat kelljen megnéznünk, amik jók lehetnek nekünk.

Ahogyan egy online cipőbolthoz illik, természetesen kereshetünk márka és szín alapján. Beállíthatjuk, hogy milyen méretű cipőt keresünk. Megadhatjuk, hogy mi a határa annak a sarokmagasságnak, amit még elviselünk tériszony és lábfájás nélkül. Illetve ahogy ez az ilyen boltokban megszokott, beállíthatjuk azt az intervallumot is, ami között hajlandóak vagyunk pénzt cipőre kiadni.

Az oldal szűrőlehetőségei tehát online cipőbolthoz mérten abszolút általánosak. Ugyanakkor ez megad minden kényelmet az online vásárláshoz. Emellett pedig mindenképpen kiemelném, hogy van egy olyan szűrőjük, amit még sehol nem láttam korábban, de a világ egyik legjobb ötletének tartok!

A bolt kínálatát szűrhetjük aszerint, hogy milyen mértékű kedvezményt látnánk a legszívesebben azok közül, amiket az oldal éppen kíván!

Kedvezménnyel vásárolni pedig nyilván mindenki szeret! 😉 Én megyek is körülnézni…

Ha élményszerű online cipővásárlásra vágytok, szerintem ti is csekkoljátok a Cipő Marketet!